Dinamo transferă trei jucători de la Gaz Metan. Steliano Filip revine în “Groapă”

Administratorul delegat al echipei Dinamo, Iuliu Mureşan, a anunţat, miercuri, că cu trei jucători plecaţi de la Gaz Metan Mediaş, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel Moura au semnat cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Grădinaru a fost acum o oră şi a semnat. A mai semnat Vlad Morar şi urmează să vină să semnze De Moura, care a mai fost la Dinamo, fundaşul dreapta. Irobiso, dacă îl dă comisia liber, pentru că el nu a făcut o reziliere cu Mediaşul şi intră în alte condiţii. Cei trei şi-au reziliat amiabil şi i-am luat. Teoretic şi practic, Grădinaru, De Moura şi Vlad Morar ar putea să jaoce cu Mediaşul. (n.r. – dacă ma vrea alţi jucători de la Mediaş) Nu ştiu ce să zic…

Ce e important din punctul meu de vedere este că cei trei jucători şi Irobiso au jucat în ultimul meci împotriva CFR-ului, sunt jucători cu pregătirea la zi, cu meci şi au jucat chiar bine contra CFR-ului. Sunt jucători pe care putem să-i punem în teren„, a declarat Mureşan, la ProX.

Oficialul a mai spus că Steliano Filip a revenit la echipă.

Steliano a participat la înmormântarea tatălui lui Torje, s-a întors şi are un program… El a revenit la sentimente normale şi bune faţă de Dinamo, l-am rugat toţi, pentru că este un jucător care e un simbol din lotul actual al lui Dinamo, şi-a revenit, aşa, din punct de vedere psihologic şi are un program făcut separat pentru 7-8 zile, cu antrenamente, după aia o să-l vedem în lot şi, de ce nu, şi în teren. Torje este exemplu la noi în echipă, este un mobilizator, este foarte respectat de toţi jucătorii şi de toată lumea de la club şi va avea cuvânt greu de spus în echipa noastră„, a adăugat el.

Întrebat dacă rămâne la Dinamo, Mureşan a răspuns: „Mă simţeam foarte umilit după fiecare partidă, de rezultate în primul rând. Dacă nu ai rezultate şi ai atâtea înfrângeri consecutive, e foarte greu de suportat şi eu nu am fost la un asemenea nivel niciodată ca să gust din acest amar al şiruri, şiruri de înfrângeri şi chiar m-am gândit să plec.

Dar au fost câţiva oameni cu care colaborez foarte bine care au insistat să rămân, la fel şi jucătorii, cu care eu am o relaţie foarte bună şi ei m-au făcut să mă răzgândesc, deşi, într-adevăr, de vreo două ori m-am gândit să plec. (n.r. – despre relaţia cu Nicolae Badea) Eu îl respect domnul Nicolae Badea şi nu am nicio problemă cu domnul Nicolae Badea„.

Opt jucători ai echipei Gaz Metan şi-au reziliat contractele cu gruparea ardeleană, din cauza situației financiare. Meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaş este programat vineri, de la ora 19.55, în etapa a 27 a Ligii 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...