Nebunie la meciul Dinamo-UTA! Bătaie în afara stadionului, lacrimogene în interior. Lupta de la Dedulești VIDEO

Publicat: 08 mart. 2024, 20:08, de Cristian Matache, în SPORT , ? cititori
Nebunie la meciul Dinamo-UTA! Bătaie în afara stadionului, lacrimogene în interior. Lupta de la Dedulești VIDEO

Înaintea meciului dintre Dinamo și UTA au avut loc incidente regretabile, jandarmii intervenind în forță peste fanii arădenilor, care sunt însoțiți la partidă de „frații” de la CSA Steaua.

Dinamo și UTA se întâlnesc vineri, de la ora 20:00, în ultima rundă a sezonului regular, pe Stadionul „Arcul de Triumf”.

În zona stadionului, situația s-a transformat într-un adevărat teatru de război odată cu apariția ultrașilor care susțin echipa UTA. Mai multe petarde au explodat, iar jandarmii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene. Scenele violente s-au desfășurat inclusiv pe scările bisericii Cașin, iar intervenția jandarmilor a fost remarcată și de trecători neimplicați la meci.

Galeria UTA, împreună cu ”frații steliști”, a forțat intrarea pe teren, iar jandarmii au dat cu lacrimogene.

Accesul în stadion a fost blocat din cauza venirii ultrașilor steliști. Intrarea obișnuită a fost blocată de jandarmi, iar suporterii dinamoviști de la Tribuna 2 și PCH au fost nevoiți să ocolească și să intre prin zona arenei de atletism.

Într-un alt incident, autocarul echipei UTA a fost întâmpinat de fluierături și huiduieli din partea suporterilor lui Dinamo. Surprinzător, liderul Peluzei Cătălin Hîldan, Elyass Bucurică, a fost cel mai vocal dintre suporterii dinamoviști, manifestând un comportament extrem de agresiv verbal.


Autocarul echipei UTA a fost întâmpinat de un val de fluierături ostile din partea suporterilor lui Dinamo. Însă, surprinzător, liderul Peluzei Cătălin Hîldan, Elyass Bucurică, a fost cel mai vocal în rândul suporterilor dinamoviști. Ajuns în apropierea gardurilor montate de Jandarmerie, acesta a manifestat un comportament extrem de agresiv verbal.

„Țăranilor, ați ajuns la București?!”, a strigat Bucurică spre arădeni, în momentul coborârii fotbaliștilor din autocar. Ulterior, au urmat injurii imposibil de reprodus.

Reacția lui Bucurică nu s-a oprit aici. Recalcitrant, acesta a adresat înjurii cameramanilor, jurnaliștilor și tuturor celor prezenți în zonă.

Galeriile celor de la UTA și CSA Steaua sunt înfrățite, astfel că meciul împotriva marilor rivali ai formației din Bd. Ghencea este considerat un adevărat derby pentru aceștia.

Meciul Dinamo – UTA se joacă de la ora 20:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, în ultima etapă a sezonului regulat.

Bătaia de la Dedulești

Galeria UTA a fost întâmpinată de jandarmi cu lacrimogene și cu pumni la Dedulești.