Directorul companiei Pfizer nu s-a vaccinat încă anti-Covid: Nu pot să mă bag în față

Directorul Pfizer, Albert Bourla, nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, deși compania pe care o conduce a dezvoltat, alături de BionTech, vaccinul împotriva Covid-19. Chiar dacă serul a început deja să fie administrat în SUA, Bourla spune că nu s-a vaccinat fiindcă nu poate lua fața persoanelor care au prioritate.

CEO-ul Pfizer consideră că nu ar trebui să se bage în faţă și spune  că se va imuniza atunci când „îi va veni rândul”.

„Când voi putea, îl voi face. Am 59 de ani şi sunt sănătos. Nu lucrez în linia întâi, deci categoria mea nu este printre primele care au prioritate la vaccinare acum”, a explicat Albert Bourla pentru CNBC, scrie Mediafax.

El a mai spus că ia în considerare situația în care se va vaccina mai repede doar pentru a demonstra încrederea pe care o are în produsul dezvoltat de Pfizer-BioNTech, pentru a-i încuraja pe alţi cetăţeni spre vaccinare, pentru a le demonstra cetățenilor că e în regulă să se vaccineze.

Autoritatea de reglementare în domeniul medicamentelor din SUA (FDA) a autorizat vaccinul Pfizer-BioNTech în data de 12 decembrie, iar acesta a fost utilizat până acum deja în Marea Britanie şi în SUA. În Europa, vaccinul ar urma să fie autorizat în 21 decembrie.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole