Spitalul Colentina redevine unitate Covid-19. Directorul medical a demisionat

Demisia directorului medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a ajuns vinerea trecută pe masa Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Recent, prefectul Capitalei a anunțat că Spitalul Colentina va redeveni integral unitate pentru tratarea pacienților cu COVID-19.

Sabina Zurac a confirmat luni, pentru HotNews.ro, că a demisionat din funcția de director medical al Spitalului Colentina. Medicul precizează că și-a scris demisia încă de la începutul lunii octombrie.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat duminică seară că în București nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă, iar Spitalul Colentina va redeveni integral unitate COVID. Fostul director medical de la Colentina spune însă că demisia a fost scrisă înainte de anunțul prefectului.

Spitalul Colentina a mai fost desemnat spital de suport COVID și în primele luni ale epidemiei în România. Unitatea medicală fusese redeschisă pentru pacienții non-COVID pe data de 31 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...