Dispar după ce sunt vizualizate? Noua funcție pentru fotografii, inițiată de WhatsApp

WhatsApp permite trimiterea de fotografii și videoclipuri care pot fi vizualizate o singură dată de către destinatari. Noua modificare a început deja să fie disponibilă pentru utilizatorii de iPhone.

La scurt timp după aceea, aplicația de mesagerie a anunțat că toți utilizatorii pot folosi funcția, inclusiv pentru cei care utilizează Android. WhatsApp testează de ceva timp funcția „Vizualizează o dată” („View once”) pentru a permite practic fotografiilor și videoclipurilor să dispară din chat după ce sunt vizualizate de destinatar.

După ce obține funcția View once din varianta nouă a aplicației, utilizatorul va putea activa dispariția fotografiei sau a videoclipului înainte de a o trimite contactelor sale, atingând noua pictogramă „1” care apare lângă bara de subtitrări. Fotografiile și videoclipurile care sunt partajate utilizând funcția respectivă nu vor mai fi vizibile în chat, după ce destinatarul iese din vizualizare.

De asemenea, conținutul media nu va fi salvat în Foto sau în Galerie și nu se pot retransmite prin intermediul aplicației, potrivit gadgets.ndtv.com.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole