„Divorțul șocant al Simonei Halep”: Presa internațională se dezlănțuie la adresa tenismenei noastre

După ce s-au confirmat zvonurile care apăruseră în spațiul public despre divorțul Simonei Halep, subiectul a fost preluat și „disecat” de presa internațională.

Dublă greșeală. Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înaintea primei lor aniversări”, spune First Sportz, publicație americană. Alte publicații internaționale merge pe aceeași linie și vorbesc despre „divorțul șocant al Simonei Halep”, chiar înainte cu puțin de preconizata nuntă. 

„Halep a anunțat că divorțează de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Peste tot circulă materiale triste care spun că Simona Halep urmează să divorțeze de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Se pare că despărțirea este consensuală.

Simona și Toni s-au cununat în urmă cu mai puțin de un an, pe 15 septembrie 2021”, scrie tennistonic.com.
„Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”, spune și Essentially Sports. Urmează „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului” – News.com.au. și „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar” – Express.co.uk.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...