„Divorțul șocant al Simonei Halep”: Presa internațională se dezlănțuie la adresa tenismenei noastre

După ce s-au confirmat zvonurile care apăruseră în spațiul public despre divorțul Simonei Halep, subiectul a fost preluat și „disecat” de presa internațională.

Dublă greșeală. Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înaintea primei lor aniversări”, spune First Sportz, publicație americană. Alte publicații internaționale merge pe aceeași linie și vorbesc despre „divorțul șocant al Simonei Halep”, chiar înainte cu puțin de preconizata nuntă. 

„Halep a anunțat că divorțează de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Peste tot circulă materiale triste care spun că Simona Halep urmează să divorțeze de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Se pare că despărțirea este consensuală.

Simona și Toni s-au cununat în urmă cu mai puțin de un an, pe 15 septembrie 2021”, scrie tennistonic.com.
„Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”, spune și Essentially Sports. Urmează „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului” – News.com.au. și „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar” – Express.co.uk.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...