Djokovic a fost eliberat temporar din detenție dar ar putea rata Australian Open

Audierea în instanță a lui Novak Djokovic este încă în desfășurare, dar acesta a fost eliberat temporar  din detenție. Urmează a fi luată hotărâre privind soarta vizei sale și șansa de a-și apăra titlul de la Australian Open.

Conform Mediafax, decizia a fost luată după ore de audieri în instanță, în care avocații lui Djokovic și-au prezentat cazul în fața judecătorului, dar și a guvernului. A existat o diferență considerabilă de timp în prezentare argumentelor, deoarece guvernul a avut nevoie de doar 30 de minute, în timp ce avocații au continuat timp de peste 3 ore.

Judecătorul Anthony Kelly a decis ca Djokovic să fie eliberat din detenția pentru imigranți în termen de 30 de minute. El a declarat că decizia de anulare a vizei va fi anulată, iar guvernul va trebui să îi plătească cheltuielile de judecată. Procesul nu s-a încheiat încă

Consilierul guvernamental Christopher Tran a declarat că ministrul imigrației, Alex Hawke, va analiza dacă își va exercita o putere personală de anulare a vizei.

Aceasta înseamnă că, odată ce decizia este revocată, Hawke ar putea să o anuleze din nou, așa cum a fost semnalat mai devreme în cursul zilei.

Kelly notează că, dacă ministrul ia decizia de a o retrage, atunci Djokovic nu se poate întoarce timp de trei ani, iar decizia ar putea fi atacată.

„Din acest punct de punct de vedere, miza a crescut mai degrabă decât a scăzut”, a spus el, citat de The Guardian.

2 COMENTARII

  1. ”Novak Djokovici are dreptul să joace la Australian Open” – hotărâre irevocabilă a Justiției australiene. Azi un creștin- ortodox a învins Systemul satanist mondial. Bravooo NOLE! De fapt Novak în seamnă No VAKsin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...