Dmitri Peskov susține că Rusia nu a vrut niciodată să-l ucidă pe președintele Ucrainei

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului susține că Rusia nu a încercat să îl ucidă pe președintele Ucrainei și se declară în favoarea unei întâlniri Putin – Zelenski, după afirmă într-un interviu ce va fi difuzat miercuri pe canalul TF1, potrivit Le Figaro.

Mai mult decât atât, Dmitri Peskov susține că Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor din zona Kievului ca o dovadă de „bunăvoință pentru a crea condiții favorabile pentru negocieri”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului susține o întâlnire Putin – Zelenski

În cursul zilei de marți, Peskov a afirmat, potrivit agenției TASS, că o întâlnire între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski ar fi posibilă doar după încheierea unui tratat de pace.

 „Nu s-a schimbat nimic pentru noi. Nu respingem posibilitatea unei astfel de întâlniri pentru președintele nostru (…) Dar repetăm încă o dată că o astfel de întâlnire este posibilă doar după ce textul documentului va fi convenit”, a declarat el, potrivit G4media.

Peskov susține că Rusia nu a încercat să îl ucidă pe Zelenski

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a afirmat și faptul că Rusia nu a încercat să îl ucidă sau să îl alunge din țară pe Volodimir Zelenski, în timpul războiului din Ucraina.

„Moscova nu a căutat niciodată să-l ucidă sau să-l răstoarne”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, precizând că el este actualu președinte al Ucrainei. Totuși, Peskov nu a uitat să transmită și faptul că „Rusia este interesată ca el să accepte condițiile Federației Ruse”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole