Dmitri Rogozin, director general Roscosmos: SUA să zboare în spațiu cu măturile lor

Dmitri Rogozin, directorul general al Roscosmos, a anunțat că Rusia va opri livrarea motoarelor de rachete către SUA, spunând că „lăsați-i să zboare în spațiu cu măturile lor”, potrivit RIA Novosti.

Rogozin a adăugat că Rusia va pune capăt cooperării cu SUA privind experimentele pe ISS. El a adăugat că prioritatea programului spațial al țării va fi ajustată pentru a se concentra pe sateliți pentru interesele de apărare.

Rogozin a anunțat, de asemenea, că Roscosmos va îngheța cooperarea cu Centrul Aerospațial German (DLR) într-o scrisoare adresată administratorului DLR, Anke Kaysser-Pyzalla. DLR a anunțat joi că încetează toate activitățile de colaborare cu instituțiile rusești și nu va demara niciun proiect sau inițiativă nouă cu acestea, potrivit The Jerusalem Post.

Încetarea cooperării cu Federația Rusă în domeniul învățământului superior, cercetării științifice și formării profesionale, anunțată de conducerea Republicii Federale Germania, provoacă, desigur, daune ireparabile legăturilor de cooperare pe termen lung stabilite și încetinește semnificativ activitățile în domeniul explorării spațiului cosmic în scopuri pașnice”, a scris Rogozin.

  1. Ce va face Dmitri Rogozin cand Rusia va intra in faliment ? În acest moment, nu există nicio posibilitate ca economia rusă să se redreseze într-un mod semnificativ timp de ani de zile.
    Trebuie să ne amintim că Putin nu este singurul om înfricoșător din Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...