DNA face percheziții la ISU Cluj. Au fost emise autorizații de incendiu fără respectarea legii

Deși este instituția care, prin lege, trebuie să supravegeze ca absolut toate instituțiile și sediile de firme să fie puse la punct în caz de incendiu, Inspectoraul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj are și angajați care eludează legea. Motiv pentru care DNA a demarat percheziții la sediul instituției. 

Procurorii DNA fac percheziții la Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

”În cursul zilei de astăzi DNA Cluj a efectuat activități de control ce vizează un angajat din cadrul unității. Este vorba despre o anchetă în desfășurare”, au spus reprezentanții ISU.

Deocamdată nu se știe exact ce caută procurorii, dar ar putea fi vorba despre unele autorizații pentru incendii acordate de ISU Cluj fără respectarea legii.

”În cursul zilei de astăzi, DNA Cluj a efectuat activități de control ce vizează un angajat din cadrul unității noastre. Mai multe detalii vă rugăm să luați de la instituția abilitată, având în vedere că este vorba despre o anchetă în desfășurare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, în jurul orei 19.00.

DNA Cluj încă nu a anunțat nimic oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...