DNA, „în vizită” la Direcția de Cultură Constanța. Directorul și un inspector, cercetați pentru mită

Directoarea Direcției Județene pentru Cultură Constanța a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru luare de mită, iar în același dosar este cercetată, tot pentru luare de mită, și Elena Mădălina Cliante, inspector superior în cadrul instituției.

Directoarea executivă a Direcţiei Judeţene pentru Cultură Constanţa, Magdalena Tiţă, şi o inspectoare din instituție sunt cercetate de DNA după ce ar fi primit mită câte 1.000 de lei de la o persoană pentru a-i emite un aviz pentru planul urbanistic zonal pe un teren din localitatea Valu lui Traian.

Conform DNA, directoarea Direcției Județene pentru Cultură Constanța a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru luare de mită, iar în același dosar este cercetată, tot pentru luare de mită, și Elena Mădălina Cliante, inspector superior în cadrul instituției.

Procurorii spun că, miercuri, cele două ar fi primit de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei (1.000 de lei de fiecare), pentru emiterea unui aviz necesar realizării planului urbanistic zonal pentru o suprafață de teren din localitatea Valu lui Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...