„Doar nu am înnebunit chiar cu toții ca să luăm lumină tocmai din SUA, țară a lui Antihrist” – a declarat Alain Delon

La nominalizarea Academiei Franceze de Film Alain Delon urma să primească premiul Palme D’or pentru întreaga sa carieră. Dar, o petiție, pornită din SUA, prin care se afirmă că Delon a fost „rasist, sexist și antiprogresist”, a oprit acordarea premiului.

De altfel, în petiție se cere și asta, să nu îi fie acordat acest premiu actorului francez. Rai 3 i-a luat acestuia un interviu în legătură cu acest subiect. Și Alain Delon a făcut mai multe declarații care sunt cel puțin interesante:

„Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, am avut o viață lungă și extraordinar de frumoasă, într-o lume care măcar pretindea că e normală la cap. Am avut femei frumoase, mâncare bună, prieteni de calitate. Și slavă cât cuprinde, nu că mi-o doream neapărat, dar asta mi-a adus dragostea și prețuirea oamenilor, care nu poate fi cuantificată. În consecință, transmit Academiei că poate să dea curs petiției, acest trofeu mă interesează foarte puțin spre deloc.

Mă interesează însă, chiar mă îngrijorează enorm, încotro se rostogolește această lume scrântită, sărită de pe axul firescului și normalității. Aceasta țară (Franța, nr) a generat și a cunoscut pe propria piele ororile unui iacobinism robespierian, practic atunci francezii au încetat să mai fie o națiune măreață, pe placul lui Dumnezeu.

Chiar și amicul meu, Gerard Depardieu, a tulit-o în Rusia din două motive: 1 – să nu-i mai ia fiscul globalist din banii câștigați cu atâta trudă, cu eforturi anti-bahice considerabile și sudoarea „nasului” său celebru (râde zgomotos); și 2 – nu mai putea cu ‘corecții’! Ajunsese la un moment dat să se plângă că în toată echipa de filmare nu mai are decât 2 francezi, și ăia pe la cabluri și lumini.

Cum naiba, – mă întreba – să faci filme despre celții și galii antici cu Hamid si Abdullah? M-aș fi dus și eu după el, sincer, dar nu-mi priește clima, eu sunt mai sensibil la frig ca el… Deci, să ia premiul cine vrea, dar vă rog, cu cuvintele marelui Hasek: – Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită! – doar nu am înnebunit chiar cu toții ca să luăm lumină tocmai din SUA, țară a lui Antihrist, căzută ireversibil în hăul corectitudinii politice și al relativismului moral.”

1 COMENTARIU

 1. Ce credeați că actori francezi cu ștaif sunt scutiți de acele taxe și impozite la fel ca și românii cu ștaif?
  Ca să ai avere trebuie să produci ceva, să muncești cu adevărat și nicidecum să furi din banul public aşa cum o face românul cu ștaif.

  Alain Delon cu o avere impresionanta și o sănătate șubrezită locuiește de câțiva ani buni în Elveția .

  Pe continentul european mai ales în spațiul „Schengen” poți să te așezi disciplinat acolo unde îti este locul, sau unde crezi ca totul este perfect şi minunat pentru tine.
  Nu mai există acel cuvânt că eu sunt Francez. Acest cuvânt a dispărut din vocabular.
  Există un alt cuvânt care îl folosesc 748,621,376 oamenii.
  Cuvântul este folosit zi de zi cu mare cinste și bucurie „Eu sunt European”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...