Doar spectatori vaccinați sau vindecați de COVID-19 vor putea asista la cursa de Formula 1 din Bahrain, între 26 și 28 martie

Numai spectatorii vaccinaţi sau vindecaţi de Covid-19 vor putea asista la primul Mare Premiu al sezonului din Formula 1, programat între 26 şi 28 martie în Bahrain, au anunţat responsabilii circuitului.

„Fanii trebuie să ştie că intrarea nu va fi autorizată decât persoanelor complet vaccinate (două săptămâni după ce au primit a doua doză) şi vindecate de Covid-19 (două săptămâni de la data infectării)”, precizează organizatorii cursei, în condițiile în care la nivel global există deja iscuţii despre introducerea unui paşaport de vaccinare.

Starea spectatorilor care vor asista la evenimentul automobilistic din Bahrain va fi monitorizată prin intermediul aplicaţiei locale de monitorizare a bolii, iar regulile privind distanţarea socială şi măsurile sanitare, cum ar fi purtarea unei măşti, vor rămâne obligatorii.

Majoritatea curselor sezonului 2020 al Campionatului Mondial de Formula 1 s-au desfăşurat cu porţile închise, iar cele din Bahrain, de la sfârşitul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie, avut avut loc doar în prezenţa personalului medical al regatului.

Bahrain, unde vor avea loc şi testele din presezon, între 12 şi 14 martie, a propus pe bază de voluntariat o vaccinare împotriva Covid-19 personalului din Formula 1, care nu va accepta, se pare, această ofertă, preferând să nu beneficieze de un privilegiu în raport cu programul de vaccinare din Europa, unde se află bazele echipelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...