Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB, decapitată

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere cu iz penal care păgubește chiar statul românsunt puse la dispoziția opiniei publice.

pariția Ordonanței DNA de începere a urmăririi penale împotriva fostului director general al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) privind prelungirea contractelor de închiriere a spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni a răscolit din nou mușuroiul corupției din Ministerul Transporturilor și din Compania Națională Aeroporturi București. Afacerea cu o miză de zeci de milioane de euro, devenită o ţintă pentru un grup restrâns de oameni, cu interese absconse, a readus în atenție nume asupra cărora planau deja acuzații grave de corupție. Directori şi şefi de servicii, cei mai multi dintre ei fiind uniți prin grade de rudenie sau prietenii apropiate, încearcă, prin orice mijloace, unele cu iz penal, să pună mâna pe sume colosale! Deși sunt angajați ai statului român, aceștia se dovedesc a fi verigi de legătură între interese private. Dincolo de acest răsunător dosar al spațiilor comerciale, una dintre mize o reprezintă acțiunile CNAB în ROMPREST.

Citește continuarea pe realitatea.net

8 COMENTARII

  1. Pute rău și nu poți decât să scrii, nu se poate face nimic pe nici un palier al societății,conduc cele două bastioane din Băneasa ,Sri și sie.economic ei dictează politica în țară.ghita a fost lăsat liber pentru că a întors partea de euro 💶 către cei care l-au lăsat să facă bani, altfel era ca hexifarma accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...