Doi angajați ai MAE, infectaţi cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, luni, că în cursul zilelor de duminică și luni au fost confirmați cu coronavirus doi angajați de la Centrala MAE, care au funcții de execuție.

Conform instituției, niciunul dintre cele două cazuri nu a apărut în corelare cu vreo infecție anterioară confirmată la nivelul Centralei Ministerului de Externe.

„În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 20 şi 21 septembrie a.c., doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. MAE menţionează că niciunul dintre cele două cazuri nu a apărut în corelare cu vreo infecţie anterioară confirmată la nivelul Centralei MAE”, au transmis reprezentanţii ministerului într-un comunicat de presă remis luni News.ro.

Sursa citată mai precizează că „în acest caz au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...