Doi ANI cu pandemia

Dr. Zhang Wenhong, medic din Shanghai, a făcut o anumită declarație, în cadrul unui discurs pe care l-a susținut la Universitatea Fudan din Shanghai.

Astfel, Wenhong a spus că va dura aproximativ doi ani până când pandemia provocată de virusul chinezesc va fi adusă sub control. Medicul a mai adăugat că pandemia provocată de virusul chinezesc, care până în prezent a ucis peste 600,000 de persoane în întreaga lume, nu a ajuns la apogee, potrivit Daily Mail.

Pandemia nu a ajuns la apogeu

„Virusul se află într-un proces de răspândire continuă. Prin urmare, pandemia nu a ajuns la apogeu”, a declarat mai exact Zhang Wenhong. „Din punctul meu de vedere, cred că transmiterea virusului va fi foarte greu de oprit. Cel puțin acum. La nivel global, virusul ar putea exista pentru totdeauna, dar pandemia va fi în cele din urmă sub control. În esență, va dura aproximativ doi ani ”.

Afirmațiile medicului au fost făcute în contextul în care, în urmă cu doar câteva zile, China a raportat cel putin cinci cazuri noi de COVID-19 în Xinjiang, o vastă regiune din nord-vestul ţării. Drept urmare, metropola de 3,5 milioane de locuitori a închis metroul, în timp ce vineri conexiunile aeriene au fost drastic reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...