Doi bărbați din Caransebeş au spart mai multe biserici pentru a fura vin liturgic şi bani din cutia milei

Doi bărbați din Caransebeş au fost reţinuţi de oamenii legii, după ce au spart nouă biserici în trei zile pentru a fura vin liturgic şi banii din cutia milei.

Furturile au avut loc timp de trei zile în zona Caransebeș, transmit autoritățile.

Au spart 9 biserici

Conform informațiilor transmise de IPJ Caraș-Severin, doi bărbați de 23 și 29 de ani sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi și tentative de furt din lăcașuri de cult din zona Caransebeș.

În perioada 3-5 iunie, aceștia ar fi pătruns prin efracție în incinta a nouă unități de cult din mai multe localități, de unde ar fi sustras diferite sume de bani, vin liturgic și o cruce pectorală. Cei doi bărbați ar fi comis faptele împreună cu un al treilea tânăr, în vârstă de 15 ani. Presupușii infractori au fost reținuți și urmează să fie prezentați Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...