Doi bărbaţi, reţinuţi după ce ar fi răpit-o de pe stradă pe soţia unuia dintre ei

Doi bărbaţi din Dâmboviţa au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de răpirea unei tinere de 28 de ani din localitatea buzoiană Padina. Aceasta este soţia unuia dintre suspecţi, care plecase însă de două luni de acasă, din cauza violențelor la care era supusă.

Potrivit anchetatorilor, tânăra de 28 de ani din judeţul Buzău se despărţise de soţul ei de acum două luni, în tot acest timp ea locuind la mai multe rude, pentru a nu fi descoperită de soțul ei.

Marţi, tânăra era la un frate de- al ei când a observat că în faţa porţii parchează un autoturism din care coboară soţul său. Femeia a fugit pe stradă, însă a fost prinsă din urmă, agresată şi obligată să urce în maşină. Poliția a fost alertată de fratele tinerei.

Ieri, 13 aprilie, în jurul orei 15.00, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că sora sa, de 28 de ani, din Padina, a fost luată cu forţa de doi bărbaţi, introdusă într-un autoturism, maşina fiind ulterior condusă pe DN 2C, spre Pogoanele. Apelantul a precizat că unul dintre bărbaţi este soţul surorii sale, de care aceasta s-ar fi despărţit în fapt. În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti ai oraşului Pogoanele şi secţiilor rurale arondate. Totodată, autoturismul şi ocupanţii acestuia au fost daţi în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în judeţul Buzău, dar şi poliţiştilor din judeţele învecinate”, se arată într-un comunicat remis miercuri de IPJ Buzău, potrivit news.ro.

La numai o oră de la sesizare, poliţiştii din Prahova au identificat şi oprit maşina în trafic, în oraşul Mizil. Tânăra se afla în autoturism și, conform declarațiilor acesteia, ar fi fost luată împotriva voinţei sale, fiind agresată fizic de soţul său.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 33, respectiv 38 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Soțul victimei va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare prezentivă pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Amicul agresorului, care l-a ajutat să-şi ducă planul la capăt şi a condus maşina, va fi cercetat doar pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...