Doi bețivi au furat un camion de gunoi ca să se ducă acasă

E greu să duci mereu paharul la gură. Dar sunt unii care aleg să se sacrifice pe altarul alcoolului. Ei, dar se dovedește că și picioarele sunt grele după un consum de-ăsta serios de băuturi.

În aceeași situație s-au aflat noaptea trecută doi tineri, de 25 și de 27 de ani, care s-au trotilat bine prin barurile din orașul italian Garlasco. Greu cu mersul. Greu cu capul. Greu cu deplasarea către casă în crucea dimineții. Așa că, imediat ce-au văzut parcat pe stradă un camion de gunoi, au fost de acord că e scăparea lor. S-au urcat în el și, hop, au pornit. Șoferul camionului care tocmai voia să se ducă la baie, ca omul, a văzut.

Și împreună cu colegii săi a pornit după hoții camionului. Cum cei doi erau beți, e de la sine înțeles că mai mult s-au poticnit decât au mers. Drept care, au fost repede prinși de șofer și de colegii lui. Dar, cum aceștia voiau să recupereze camionul, bețivii au luat-o la fugă pe câmpurile din marginea orașului Garlasco.

Numai că, i-au descoperit repede carabinierii. Și ăștia nu știu multe, i-au dus, ce-i drept, cu mașina la sediu, ca să nu-i mai doară picioarele, dar le-au făcut dosar penal pentru furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole