Doi copaci, aparent sănătoşi, au căzut în parcurile Herăstrău şi Floreasca

Doi copaci, aparent sănătoşi, au căzut în parcurile Herăstrău şi Floreasca, informează Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

„Se întâmplă, din când în când, ca un copac (aparent sănătos) să cedeze dacă vântul bate puţin mai tare. Indiferent că e zi liberă sau vreme neprielnică, colegii noştri intervin prompt pentru a înlătura urmările. Aşa s-a întâmplat şi în această dimineaţă în Parcul Herăstrău. Vom inspecta toate parcurile, însă dacă aveţi cunoştinţă de situaţii similare vă rog să ne sesizaţi. Mulţumim”, a informat compania.

Conform aceleiaşi surse, un caz similar s-a produs în Parcul Floreasca.

 

„În Parcul Circului de Stat au fost doar câteva crengi (micuţe) rupte”, a mai precizat compania.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben, valabilă pentru intervalul 14 august, ora 12,00 – 15 august, ora 22,00, vizând fenomene de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ploi însemnate cantitativ.

„La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona continentală a Dobrogei şi local în Transilvania şi Maramureş vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25…40 l/mp şi pe arii restrânse 50…70 l/mp”, a informat ANM, pe Facebook.

În Bucureşti, pe parcursul zilei de duminică s-au înregistrat precipitaţii, însoţite de descărcări electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...