Doi dintre cei trei copii intoxicați cu Tomoxan au murit

Doi dintre cei trei copii din Brașov care s-au intoxicat cu un antiparazitar denumit Tomoxan au murit.

„Din păcate copiii în vârstă de aproximativ 7 ani și 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declarați decedați. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului”, a transmis ISU, conform Mediafax.

Trei copii din comuna Ungra, județul Brașov, au ajuns în stop cardio-respirator după ce au suferit o intoxicație cu Tomoxan, un insecticid extrem de toxic pentru oameni. Cei trei copii au 7, 8 și 9 ani. Insecticidul este folosit adesea pentru a trata oile de râie.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, însoțite de trei echipaje ale serviciului județean de ambulanță. Victimele au fost preluate de un elicopter SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...