Doi dintre cei trei copii intoxicați cu Tomoxan au murit

Doi dintre cei trei copii din Brașov care s-au intoxicat cu un antiparazitar denumit Tomoxan au murit.

„Din păcate copiii în vârstă de aproximativ 7 ani și 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declarați decedați. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului”, a transmis ISU, conform Mediafax.

Trei copii din comuna Ungra, județul Brașov, au ajuns în stop cardio-respirator după ce au suferit o intoxicație cu Tomoxan, un insecticid extrem de toxic pentru oameni. Cei trei copii au 7, 8 și 9 ani. Insecticidul este folosit adesea pentru a trata oile de râie.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, însoțite de trei echipaje ale serviciului județean de ambulanță. Victimele au fost preluate de un elicopter SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...