Doi infractori s-au dat carabinieri și au vrut să păcălească doi bătrâni

Imaginația infractorilor este mereu și oriunde, debordantă. Nici nu contează că ei acționează în România, în China, în Italia ori pe lună. Tot ce e important este să le iasă un câștig din orice și din nimic.

Doi bărbați din Milano și-au tras uniforme de carabinieri și s-au dus în Piața Municipală a orașului ca să vâneze persoane ușor de păcălit. Cum, întotdeauna, cei în vârstă sunt mai abordabili și mai lesne de dus cu zăhărelul, falșii carabinieri au pus ochii pe un astfel de cuplu.

Și el, și ea aveau bine peste 85 de ani. Deci, au considerat, victimele perfecte. Și escrocii au trecut la atac. S-au prezentat drept carabinieri și le-au comunicat bătrâneilor că fiul lor a fost arestat pentru că deține și folosește bancnote false. Așa că, cer permisiunea să percheziționeze și locuința lor, a părinților, ca să vadă dacă sunt implicați în afacerea necurată a fiului.

În prima fază, oamenii nu au bănuit nimic. Și i-au însoțit pe escroci acasă la ei. Doar că, acolo, femeia în vârstă de 85 de ani, a simțit că e ceva ciudat la mijloc, că bărbații care s-au dat drept carabinieri nu sunt în temă cu ce le-au relatat despre fiu și nu se pricep la o grămadă de chestiuni ca niște carabinieri adevărați.

Și a vrut, înainte de orice, să-l sune pe fiul ei ca să știe ce să facă pe mai departe. Infractorii nu se așteptau la una ca asta și au intrat în panică. Apoi, i-au zis femeii că nu are voie să sune, că nu permite procedura. În loc să se teamă și să-i asculte, respectabila doamnă a început să țipe ca să alerteze vecinii și aceștia să intervină.

Nici n-a mai fost nevoie, că escrocii s-au speriat că vor fi prinși și au tulit-o ca din pușcă. Acum, poliția din Milano caută niște carabinieri care nu sunt carabinieri. Și, cum cu siguranță, ei au mai păcălit și alte persoane, face cercetări pentru a descoperi cât se poate de mult din aria lor infracțională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...