Doi tineri cu un troller plin cu droguri au fost reținuți de polițiști

Doi tineri care aveau într-un troller 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene și 11 comprimate ecstasy au fost prinși de polițiști și reținuți.

Potrivit Polițiie Române, cei doi tineri, de 25 de ani, au fost depistați în Maramureș sâmbătă seara, în localitatea Berchezoaia, din județul Maramureș.

Cei doi, un bărbat și o femeie, de 25 de ani, din Cluj-Napoca și Mureș, ar fi avut asupra lor o geantă tip troller, în care se aflau mai multe calupuri de substanță vegetală, ciuperci și comprimate, susceptibile a fi droguri.

Au fost ridicate pentru cercetări 2,5 kilograme de cannabis, 100 de grame de ciuperci halucinogene și 11 comprimate ecstasy.

Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă, sub coordonarea DIICOT – BT Maramureș, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...