Bărbatul găsit mort pe șoseaua de centură a Capitalei fusese călcat de două tiruri turcești. Șoferii au fost reținuți

Descoperirea cadavrului unui bărbat pe șoseaua de centură a Capitalei a dus la demararea unei anchete, iar polițiștii au ajuns la o concluzie șocată: omul nu fusese sfășiat de câini, așa cum se crezuse inițial, ci fusese călcat de două camioane.

Vineri seară, polițiștii au descins în forță peste șoferii turci din Vama Giurgiu, pentru a găsi vinovații de moartea unui bărbat, găsit pe centura Bucureștiului; inițial, s-a crezut că omul a fost mâncat de câinii fără stăpân, însă polițiștii au descoperit că, de fapt, fusese de două tiruri turcești, după ce, inițial, primul autotren îl târâse pe asfalt pe o distanță de aproximativ opt kilometri.

Cei doi șoferi care l-au strivit pe bărbat au fost prinși în Vama Giurgiu, înainte să părăsească țara.

Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, joi după-amiază, în jurul orei 18.00, că pe Drumul Național de Centură București se află un cadavru zdrobit.

Anchetatorii care au ajuns la fața locului au observat că trupul era parțial dezbrăcat, avea mâinile și picioarele rupte, iar o parte a scalpului lipsea. Prima ipoteză luată în calcul a fost că trupul fără viață ar putea fi al unui migrant ilegal care, cumva, a căzut dintr-un tir, după care a fost mâncat, parțial, de o haită de câini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...