Doliu în familia celui care a fost printre fondatorii Microsoft

William Henry Gates II a fost un veteran și partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle, conform biografiei sale oficiale, a încetat din viață. Tatăl cofondatorului Microsoft Bill Gates a murit luni, la vîrsta de 94 de ani, anunță CNBC.

Bill Gates a spus că tatăl său a avut un rol extrem de important în înființarea organizației caritabile de care s-a ocupat după ce a renunțat la conducerea Microsoft. „Fundația Bill & Melinda Gates nu ar fi ceea ce este astăzi fără tatăl meu”, a spus Gates.

Tatăl lui Bill Gates a fost co-președinte al fundației, care a fost înființată în 2000.

Declarația familiei nu oferă o cauză a decesului.

„Oamenii obișnuiau să-l întrebe pe tatăl meu dacă el era adevăratul Bill Gates”, a scris magnatul. „Adevărul este că el a fost tot ceea ce încerc să fiu eu”.

Gates a povestit cât de încurajatori și răbdători au fost părinții lor. Știau că dragostea și sprijinul mamei și tatălui lor sunt necondiționate. Filantropul a recunoscut influența părinților săi, creditându-i chiar pentru încrederea sa în asumarea unor riscuri uriașe, cum ar fi abandonarea școlii, deoarece „știam că vor fi în colțul meu chiar dacă eșuez”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...