Doliu în familia regală. A murit Prințesa Elisabeth

Prinţesa Elisabeth von Bismarck, soţia prinţului Ferdinand von Bismarck, a murit la vârsta de 84 de ani, informează joi DPA.

Ea a decedat duminică seară, a anunţat familia sa miercuri, confirmând o informaţie apărută în tabloidul german Bild, conform Agerpres.

Născută Contesa Elisabeth Lippens, ea era originară din Belgia, iar în 1960 s-a căsătorit cu prinţul Ferdinand von Bismarck (1930-2019).

Acesta a fost strănepotul lui Otto von Bismarck, cancelar al Germaniei din 1871 până în 1890. Din această căsătorie au rezultat patru copii: Carl-Eduard, Gottfried, Gregor şi Vanessa.

Marea pasiune a Prinţesei Elisabeth a fost „Grădina de fluturi” de pe domeniul istoric Bismarck din Friedrichsruh, în nordul Germaniei.

Timp de zeci de ani, Elisabeth von Bismarck a avut grijă de această seră tropicală şi de cei 800 de fluturi din 40 de specii diferite găzduiţi de aceasta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...