Doliu în lumea maneliștilor. Marian Mexicanu a dat cumplita veste

Marian Mexicanul, unul dintre cei mai cunoscuți acordeoniști de la noi, este în doliu. Celebrul lăutar a anunțat că violonistul Relu Fritz a murit după o lungă și grea suferință.

Doliu în lumea maneliștilor. Marian Mexicanu a dat cumplita veste. Artistul este împietrit de durere și nu îi vine să creadă că Relu Fritz, omul cu care a împărțit scena scena ani de zile nu mai este.

Marian Mexicanu a anunțat duminică seară printr-o postare pe Facebook că prietenul și colegul său de breaslă a trecut la cele veșnice.

”De ceeeeee…..de ceeeeee!!!! Dumnezeu să te aibă în pază în lumea celor drepți Relu Fritz”, a scris Marian Mexicanu.

Artistul nu a dezvăluit care este cauza morții lui Relu Fritz, însă în 2017, violonistul a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată.

La vremea respectivă, Relu Fritz a ținut să le mulțumească printr-o postare pe Facebook tuturor celor care i-au fost alături în momentele de cumpănă și a transmis că intervenția a fost una reușită.

”Vreau să îi mulțumesc bunului Dumnezeu că m-a salvat și a ascultat rugăciunile fraților, prietenilor, chiar și a oamenilor pe care nu-i cunosc, împreună au fost foarte mulți la număr. Le mulțumesc fanilor mei care acum am văzut că nu sunt putini la număr, dar și elevilor mei. A fost o intervenție de trei ore, care a fost o reușită. Vreau să le mulțumesc prietenilor lăutari, fraților mei muzicanți și fanilor prin mesajul asta și îmi cer scuze că nu am mulțumit fiecăruia în parte”, a scris Relu Fritz în urmă cu câțiva ani pe Facebook.

Veste a morții lui Relu Fritz a căzut ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut și apreciat pe marele violonist. Rețelele de socializare sunt pline de mesaje de condoleanțe din partea fanilor, colegilor și prietenilor artistului.

”Astăzi o parte din mine s-a rupt. Am aflat o veste cruntă, care sunt sigur că toți muzicanții ce apreciază adevărata valoare ar fi vrut să o audă cât mai târziu posibil! Însă nu a fost așa…Bunul Dumnezeu l-a luat în ceruri pe fratele meu, Relucu…Omul cu care am cântat mii de nopți și cu care am făcut fericiți foarte mulți oameni de-a lungul timpului… Drum lin către ceruri, fratele meu…Acum vei cânta îngerilor, frumos, așa cum numai tu știi să o faci! Te iubesc mult!”, a scris Ghiocel Călin, colegul lui Relu Fritz, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...