DOLIU ÎN PNL: A Murit Nicolae Ciucă! Care a fost ultimul mesaj transmis de acesta

O figură marcantă printre liberali, Nicolae Ciucă s-a stins miercuri, 10 noiembrie, iar vestea i-a șocat pe colegii bărbatului. Aceștia susțin că Nicolae Ciucă era o persoană activă și extrem de dedicată partidului.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a publicat pe o rețea de socialiare trecerea în neființă a lui Nicolae Ciucă. Acesta era președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și a fost consilier județean. În anul 2019, acesta i-a cedat locul din Consiliul Județean lui George Măndilă. În septembrie anul acesta, Nicolae Ciucă a fost prezent la Congresul PNL, unde s-au reunit peste 800 de membri ai partidului liberal. Aici, Florin Cîțu și Ludovic Orban au fost întâmpinați cu un mesaj venit din partea membrilor simpli din partid. „Vă bat dacă nu vă împăcați azi, amânați alegerile și vă vedeți de guvernare. Vă bat dacă nu faceți asta”, este mesajul transmis de liberali. Nicolae Ciucă a murit miercuri, 10 noiembrie, iar vestea i-a șocat pe colegii bărbatului. Aceștia susțin că președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța era o persoană activă și extrem de dedicată partidului. Din primele informații apărute în spațiul public, fostul consilier s-ar fi stins din viață în urma infectării cu virusul SARS-Cov-2. ”Partidul Național Liberal a suferit o grea pierdere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!„, este mesajul transmis de Organizația PNL Constanța, într-o postare pe Facebook.

Mai multe articole...

2 COMENTARII

  1. Deci acest PNL si cu Iohanis au distrus ce a mai rămas din tara asta trebuie să plece, nu cred ca vor mai fi aleși niște corupți ordinari cu PSD-ul in frunte, si cu domnul Ciuca dacă nu era pandemia asta nu se auzea de el, dar știți de ce??? Pentru că nu a făcut nimic bun pentru omeni sau pentru oraș, păcat Dumnezeu să-l ierte pentru ce rele a facut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole