Doliu în presa din România – A murit Dan Teodorescu

Unul dintre cei mai iubiți și longevivi jurnaliști din România, Dan Teodorescu, a murit. Veteran al presei sportive ieșene, Dan Teodorescu a lăsat în urmă mii de articole, relatări și emisiuni de radio și TV despre evenimentele sportive din capitala Moldovei.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a înălțat la cer pentru a se odihni în brațele lui Dumnezeu!”, a fost anunțul decesului jurnalistului, potrivit realitateasportiva.net.

În ultimii ani, jurnalistul s-a implicat în diferite proiecte culturale, a coordonat și participat la prestigioase acțiuni cultural-sportive din Germania, Austria, Ungaria, Croația, Serbia, Polonia, Ucraina sau în România în orașe, precum: București, Cluj-Napoca, Hunedoara, Galați, Ploiești, Bacău, Vaslui și Iași.

Dan Teodorescu s-a născut la Iași, pe 19 aprilie 1950. A fost absolvent al Liceului nr.1 Mihail Sadoveanu Iasi, astăzi, Colegiul Național, promoția 1969, și absolvent al Facultății de Construcții Iași, din cadrul Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi” Iași, astăzi Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași, promoția 1974.

A fost redactor în departamentele sport și cultură la mai multe reviste. A colaborat la emisiunile sportive și de cultură la T.V. R În ultimii 7 ani, Dan Teodorescu a editat 32 de cărţi în 34 de volume, în care a prezentat activitatea sportiva și culturală din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...