Doliu la Steaua. Gheorghe Staicu a murit. A câștigat două campionate și o Cupă a României

Gheorghe Staicu, fost fotbalist şi antrenor, murit la finalul săptămânii trecute. Fostul fundaș a evoluat la Steaua București, între anii 1957–1963. De asemenea a fost antrenorul naționalei feminine, în perioada 2002-2007.

Gheorghe Staicu a decedat la finalul săptămânii, la vârsta de 85 de ani. Fostul fudaș a fost jucător la Steaua București, între anii 1957–1963, și antrenorul naționalei feminine, în perioada 2002-2007. Clubul Sportiv al Armatei Steaua București transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați”, a scris Steaua, pe Facebook.

Gheorghe Staicu, fost jucător la Steaua Bucureşti şi antrenorul naţionalei feminine în perioada 2002-2007, a decedat la finalul săptămânii, la vârsta de 85 de ani. Acesta suferea de Alzheimer de peste 10 ani. Federaţia Română de Fotbal şi naţionala feminină transmit sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi“, a anunțat și Federația Română de Fotbal, pe site.

În cariera de antrenor, Gheorghe Staicu a mai pregătit echipe precum Olimpia Satu Mare, cu care a reuşit două promovări şi a jucat o finală de Cupă a României, FC Bihor, FC Braşov, Jiul Petroşani, UM Timişoara, Universitatea Cluj şi FC Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...