DLAF controlează domeniul Monato al clanului Bădălău de la Bolintin

Locația de lux a familiei Bădălău de la Bolintin Vale, denumită Domeniul Monato, a intrat recent în vizorul Departamentului pentru luptă antifraudă-DLAF.

Șeful DLAF, Bogdan Dințoi, a aprobat recent declanșarea unei acțiuni ample de control la una dintre locațiile deținute de familia baronului Niculae Bădălău. Este vorba de Domeniul Monato de la Bolintin Vale. Chiar Sabina Bădălău, fiica lui Bădălău, s-a lăudat în revista Forbes, că a investit aproximativ patru milioane de euro în restaurantul Monato. Doar un cadelabru ar fi costat peste 100.000 de euro, așa se lăuda Sabina, care își făcea reclamă la restaurantul de lux.  Surse apropiate clanului Bădălău spun, însă, că investiția ar fi fost de circa șapte milioane de euro, aproape dublă decât spusele Sabinei.

Ce caută DLAF la Monato

Prezența reprezentanților DLAF la la locația de lux a familiei Bădălău, mai exact a fiicei acestuia, Sabina, demonstrează faptul că la realizarea acestei investiții s-au folosit fonduri europene.

Domeniul Monato de la Bolintin Vale se întinde pe o suprafață de 1,5 hectare și un luciu de apă de aproximativ 200 de metri pătrați.

 Investiția include o grădină imensă și mai multe saloane de evenimente unde numai un candelabru a costat peste 100.000 de euro.

PUTEREA a prezentat pe larg acest domeniu de lux păstorit de Sabina Bădălău, fiica baronului PSD arestat de DNA, care a intrat în atenția opiniei publice după nunta sa, dar mai ales după organizarea Galei Forbes.

Va fi extrem de interesant ce vor menționa reprezentanții DLAF în raportul de control și dacă șeful DLAF îl va aproba.

Citește și De unde a avut fata lui Bădălău 4 milioane de euro pentru un restaurant de lux la Bolintin? EXCLUSIV

4 COMENTARII

  1. Claudia
    Domeniul asta-i doar varful acebergului. Doar nu-si imagineaza cineva ca si-au bagat ultimii banuti din punga acolo. Traiesc in lux si risipa cu vile si limuzine cu amante de lux. Poate tata Badalau sa justifice pana la ultimul banut? Astia-s „politicienii” psd. Corupti pana-n maduva oaselor. Astia au distrus Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...