Donald Trump a fost dus la spital „ca măsură de precauție”

Preşedintele Donald Trump a fost transportat la spitalul Walter Reed unde sunt birouri prezidențiale și va putea lucra. Trump a arătat, pe Twitter, că este doar o măsură de precauție.

Presa din SUA spune însă că președintele nu se simte atât de bine pe cât spune, drept pentru care a preferat să meargă acum la spital, când o poate face pe picioarele proprii, pentru a evita mai târziu transportul cu ambulanța. Important de menționat este că Donald Trump are 74 de ani și este supraponderal, fiind într-o categorie de risc ridicat la COVID-19.

„Ca măsură de precauţie şi la recomandarea medicului său şi a experţilor medicali, preşedintele va lucra de la birourile prezidenţiale de la Walter Reed pentru următoarele zile”, a declarat secretarul de presă Kayleigh McEnany, informează bloomberg.com.

Preşedintele nu a discutat cu reprezentanţii presei la plecarea de la Casa Albă, purta mască şi era îmbrăcat în costum. El era însoţit de secretarul general al Casei Albe Mark Meadows, care de asemenea purta mască.

Trump se simte bine după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a fost tratat cu un „cocktail de anticorpi”. „După confirmarea PCR a diagnosticului preşedintelui, ca măsură de precauţie, el a primit o doză de 8 grame de medicament Regeneron”, a declarat medicul Sean Conley.

Medicamentul dezvoltat de compania de biotehnologie Regeneron Pharmaceuticals Inc este încă în faza de testare, iar preşedintele american a primit cea mai mare doză. De asemenea, „preşedintele a luat zinc, vitamina D, famotidină, melatonină şi o aspirină”, a spus Conley.

Trump „este obosit, dar este în bună dispoziţie”, a spus Conley. Prima doamnă Melania Trump, care este şi ea infectată, are doar tuse uşoară şi dureri de cap, a adăugat el. Fiul lor Barron, fiica preşedintelui, Ivanka, şi ginerele său Jared Kushner au fost testaţi negativ.

1 COMENTARIU

  1. Donald Trump acceptă ajutorul lui Vladimir Putin: Rusia va trimite ajutoare medicale şi echipamente în SUA.
    Tillis este cea mai recentă persoană care a fost diagnosticată cu virusul după ce a participat la ceremonia de nominalizare a Curții Supreme în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă pentru Amy Coney Barrett. El este al doilea membru al Comitetului judiciar al Senatului care a dat rezultate pozitive.
    Asa ca după cum știm cu toții, COVID-19 este un virus foarte contagios și mortal, mai ales că mulți purtători sunt „asimptomatici”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...