Donald Trump a plecat de la Casa Albă în uralele oamenilor de pe stradă

Donald Trump a părăsit oficial de la Casa Albă, fiind pentru ultima oară când face acest lucru. Plecarea elicopterului Marine 1 avându-i la bord pe Donald și Melania Trump în uralele celor aflați în jurul Casei Albe și a Capitoliului.

Pentru Trump este ultimul zbor cu o aeronavă oficială a instituției prezidențiale a SUA. El și-a organizat propria ceremonie de încheiere a președinție, care urmează să aibă loc la baza militară unde va ateriza elicopterul. De acolo soții Trump vor pleca către reședința acestuia din Florida.





Oamenii au început deja să se strângă pe străzi în jurul Capitoliului și a Casei Albe, în zonele unde au acces, pentru a participa la învestirea în funcție a lui Joe Biden. Ei au început să aclame în momentul în care au auzit elicopterul decolând e la Casa Albă.

De altfel, nu au fost văzute persoane întristate de plecarea lui Donald Trump nici printre cei aflați pe peluza Casei Albe. A fost o premieră și faptul că Trump nu a ținut niciun discurs la momentul plecării.

Trump nu va participa la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, unde se va afla totuși vicepreședintele Mike Pence pentru un transfer pașnic de putere.

[UPDATE] Donald Trump a zburat pentru ultima oară cu Air Force One, avionul prezidențial, în calitate de președinte al SUA. Împreună cu Melania Trump, (deja) fostul președinte a coborât din avion la Florida, unde se vor duce la reședința familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...