Donald Trump a spus că nu va admite niciodată victoria lui Joe Biden

Donald Trump a afirmat miercuri, cu puțin timp înainte ca Congresul să se întrunească pentru a certifica victoria lui Joe Biden, că nu-și va recunoaște niciodată înfrângerea la alegerile prezidențiale care au avut loc la începutul lunii noiembrie. De asemenea, oficialul a declarat din nou că alegerile au fost însoțite de fraudă, fără a prezenta vreo dovadă în acest sens.

„Nu vom ceda niciodată. Nu vom recunoaşte niciodată”, a declarat Trump în faţa participanţilor la un miting – finanţat de echipa sa de campanie – în zona Parcului Ellipse, în apropiere de Casa Albă. „Vom opri acest furt”, a declarat el, cu două săptămâni înaintea preluării funcţiei de către preşedintele ales Joe Biden.

„Am câştigat aceste alegeri şi le-am câştigat la scară mare”, a spus Trump, insistând asupra ipotezei fraudei electorale.

De asemenea, Trump i-a cerut miercuri vicepreşedintelui său Mike Pence să nu certifice victoria lui Joe Biden în cadrul sesiunii extraordinare a Congresului, calificându-i pe aleşii republicani drept „slabi” şi „patetici”.

„Dacă Mike Pence face treabă bună, noi vom câştiga alegerile”, a declarat preşedintele aflat la final de mandat în faţa mulţimii de susţinători adunaţi la Washington.

„Dacă nu o va face, va fi o zi tristă pentru ţara noastră”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole