Donald Trump, înapoi la Casa Albă în 2024?

Următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc în Statele Unite în anul 2024, însă Donald Trump ştie deja ce planuri are pentru acestea…

Respectiv a vorbit despre candidatura sa la alegerile prezidențiale. Afirmaţia fostului lider de la Casa Albă a fost făcută în cadrul unui eveniment de tip „town hall”, moderat de Sean Hannity, prezentator la Fox News şi unul dintre cei mai înfocați susținători ai lui Trump pe perioada mandatului său de preşedinte.

Nu veți răspunde dar trebuie să întreb, unde sunteți în proces?”, i-a spus Hannity lui Trump cu referire la decizia de a candida din nou. „Lăsați-mă să vă întreb asta, fără a da răspunsul, care este răspunsul, v-ați hotărat măcar?”. „Da”, a răspuns fostul președinte republican, potrivit The Hill, preluat de HotNews.

Mai multe sondaje îl indică favorit

Cu câteva zile în urmă, republicanul Donald Trump venea în faţa americanilor, la primul miting major de după încheierea mandatului. Aflat în Ohio, fostul preşedinte a vorbit despre „catastrofa” administrației Biden. Trump va avea mulţi candidaţi printre republicani, inclusiv pe fosta sa mână dreaptă, Mike Pence

Mai multe sondaje de opinie îl indică pe Donald Trump în fruntea preferinţelor alegătorilor republicani, atunci când vine vorba despre o nouă nominalizare la următoarele alegeri prezidenţiale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...