Donald Trump nu mai are voie să posteze pe Twitter, Facebook sau Instagram

După Facebook. și Twitter a suspendat contul lui Donald Trump, arătând că există riscul „incitării la violență” din partea acestuia. Suspendarea a venit la două zile după ce susținătorii lui Trump au luat cu asalt clădirea Capitoliului, evenimente care s-au soldat cu cinci decese.

„După o analiză atentă a tweet-urilor recente de pe contul @realDonaldTrump şi a contextului acestora am suspendat definitiv contul din cauza riscului de a continua incitarea la violenţă”, a explicat compania americană într-o postare.

Reţeaua socială a şters mai multe tweet-uri ale preşedintelui republican în exerciţiu care a continuat să conteste validitatea alegerilor prezidenţiale şi i-a suspendat acestuia contul care are peste 88 de milioane de urmăritori timp de douăsprezece ore înainte de a-l reactiva joi.

Trump este suspendat și de pe Facebook

Cu o zi înainte, Facebook Inc şi Instagram au anunțat că vor prelungi blocarea conturilor preşedintelui Statelor Unite în exerciţiu, Donald Trump, pentru cel puţin următoarele două săptămâni până la încheierea tranziţiei prezidenţiale.

Credem că riscul de a permite preşedintelui să continue să se folosească de serviciul nostru în această perioadă este pur şi simplu prea mare”, a arătat Zuckerberg într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...