Donald Trump socru mic. Imagini de la nunta fiicei sale Tiffany (VIDEO)

Donald Trump a fost socru mic în acest weekend. Fiica acestuia, Tiffany, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Nunta a avut loc în Palm Beach, la domeniul familiei Trump. Imagini de la nunta libanezo-americană au făcut deliciul presei. 

Inclusiv cele cu Trump dansând pe post de socru mic. Și la ei ca la noi.

Tiffany Trump s-a căsătorit cu Michael Boulos, bărbatul care a cerut-o de soție în urmă cu doi ani. Tiffany Trump este fiica pe care fostul președinte american a avut-o cu actrița Marla Maple, cu care a fost căsătorită vreme de șase ani până în anul 1999. Tiffany este soră vitregă cu Ivanka, Don Jr., Eric și Barron Trump.

Tiffany are 29 de ani și a avut grijă ca toată familia Trump să fie invitată la nuntă. Donald Trump nu a ratat acest prilej pentru a vorbi despre politică și despre faptul că va candida la președinție în 2024.â

Donald Trump socru mic. Cine a creat rochia miresei

Mama fiicei lui Donald Trump a declarat că nu este cazul să se vorbească despre politică în ziua nunții acesteia pentru că ar trebui să fie concentrați de uniunea dintre cei doi soți.

Rochia de mireasă aleasă de fiica lui Donald Trump a fost una care să îl onoreze pe soțul său și moștenirea culturală a acestuia, astfel că a ales o rochie de mireasă creată de faimosul designer de origine libaneză Elie Saab.

Imagini de la nuntă cu Donald Trump dansând

Inclusiv mama miresei a purtat o rochie semnată de Elie Saab.

Potrivit publicației PEOPLE, logodnicul lui Tiffany Trump, Michael Boulos, este de origine libaneză și franceză și s-a născut în Houston, Texas.

Când era mic, familia lui s-a mutat în Nigeria, unde părinţii săi dețin un conglomerat de mai multe miliarde de dolari și un portofoliu mare de companii active în diverse sectoare din peste 10 țări din Africa de Vest.

Tatăl său, Dr. Massad Boulos, este cel care conduce de la distanţă companiile, iar mama sa, Sarah Boulos, este fondatoarea Societății pentru Artele Spectacolului din Nigeria (SPAN), care se prezintă ca o „destinație unică pentru arta spectacolului, dans, teatru, muzică și arte vizuale” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...