Dosar penal în cazul morții lui Dan Țandea. Infarct sau crimă?

Poliția Cluj a deschis un dosar penal în cazul morții lui Dan Țandea, cel mai mare fermier din Cluj, care a fost găsit mort, duminică dimineața, într-o fosă septică la fema sa din Apahida. Procurorii iau în calcul două ipoteze: fie a fost infarct, fie pur și simplu Țandea a fost ucis și aruncat în fosa septică.

Există suspiciuni mari pentru care procurorul criminalist a dispus emiterea unei ordonanțe de efectuarea a autopsiei medico legale. Pentru acest motiv, polițiștii au dispus ca trupul neînsuflețit al premierului să fie transportat la Instititul de Medicină Legală din Cluj Napoca pentru efectuarea unei autopsii medico legală, arată Foaia Transilvană.

 ”În cursul acestei dimineți (n.red – duminică 14 noiembrie), în jurul orei 04.50, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la căderea unei persoane într-un canal de scurgere. Evenimentul semnalat s-ar fi petrecut pe raza localității Apahida, în timpul unor activități de curățare a scurgerii. Trupul bărbatului în vârstă de 52 de a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Poliția Cluj.

Citește și Moarte cumplită pentru unul dintre cei mai mari văcari din România. Dan Țandea s-a stins la 51 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...