Dosarul privind accidentul ministrului Lucian Bode se mută la Parchetul Militar

Dosarul accidentului produs pe DN 7 în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va fi cercetat de către Tribunalul Militar București. Șoferul, al cărui nume nu a fost făcut public, este angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), cu grad militar.

Dosarul a fost deschis inițial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, accidentul având loc în județul Argeș, a fost declinat către Parchetul Miliar întrucât șoferul ministrului are grad militar, conform news.ro. În urma cercetării făcute la locul accidentului produs pe DN 7 în care a fost implicat ministrul Transporturilor, polițiștii de la Brigada Rutieră Argeș au transmis documentele la Parchetul din Pitești, care a început cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.  
Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. El se afla în mașina oficială condusă de șofer, care a efectuat mai multe depășiri pe linie continuă și a sfârșit prin a se ciocni frontal cu o mașină ce venea regulamentar din sens opus. Ambii șoferi implicați au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu au suferit răni grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole