Constanța: Două mașini au ajuns într-o groapă săpată pentru repararea unei avarii

Două mașini au căzut într-o groapă săpată pe un bulevard principal din Constanța, pentru repararea unei avarii la rețeaua de apă și canal. Două persoane care se aflau în autoturisme au avut nevoie de îngrijiri de la echipajele SMURD trimise în zonă. Incidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate.

Accidentul s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 8:30, pe bulevardul Tomis din Constanța, una dintre cele mai aglomerate artere din oraș. Două autoturisme s-au lovit și ambele au ajuns într-o groapă săpată pentru remedierea unei avarii.

În zona se efectuează lucrări de înlocuire a sistemului de termoficare din oraș. Gropile se aflau pe marginea șoselei și erau delimitate și  semnalizate, conform Digi24.

Pentru că șoferii nu au acordat prioritate de trecere, cei doi s-au lovit, iar în urma impactului autoturismele au ajuns în groapa cu pricina.

ISU Dobrogea a trimis în zonă o autospecială de stingere, una de descarcerare, mai multe echipaje SMURD și numeroși pompieri. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...