Două surori din Arabia Saudită ucise la Sydney; se presupune că familia lor le-a omorât, din cauză că una era atee și una lesbiană

Publicat: 14 aug. 2022, 08:31, de Nina Marcu, în ACTUALITATE , ? cititori
Două surori din Arabia Saudită ucise la Sydney; se presupune că familia lor le-a omorât, din cauză că una era atee și una lesbiană
deces-covid-19

Poliția din Australia anchetează un dublu asasinat oarecum ciudat. Două surori din Arabia Saudită care au cerut azil politic guvernului australian în 2017, au fost găsite, de curând, moarte în casa lor din Sydney.

Ele au fugit din țara în care s-au născut, pentru că au fost persecutate de familie. Asra Abdullah și Amaal Abdullah Alsehli, în vârstă de 24 și 23 de ani au fost asuprite de ai lor, pentru că una are o altă orientare sexuală decât membrii familiei, este lesbiană, iar cealaltă nu vrea să recunoască nicio religie, este atee.

De altfel, în Arabia Saudită comiți o infracțiune și într-un caz, și în celălalt. Polițiștii presupun că fetele au fost omorâte de familie. Nu au găsit niciun semn de intrare forțată în apartament. Cele două cadavre zăceau pe podeaua dormitorului într-o stare avansată de descompunere.

Se pare că fetele au fost otrăvite. Ori s-au otrăvit singure. În prezent, cadavrele sunt verificate de către medicul legist. Dar, cu câteva luni în urmă, cele două surori, care se temeau că sunt spionate și urmărite, au cerut autorităților să verifice imaginile de la camerele de securitate din apropierea locuinței din Sydney.

Poliția a verificat atunci tot ce era de verificat, dar nu au observat mișcări suspecte în apropierea apartamentului. Fetele au declarat la acel moment că se tem de o răzbunare din partea părinților. O vreme nu s-a mai întâmplat nimic. Apoi a venit crima.

Cazul e unul greu. Poliția nu prea are date. Dar speră că va face lumină în dublul asasinat de la Sydney.