Două tone de brânză de oaie, cadoul de nuntă al lui Gigi Becali pentru George Simion

Cum până la nunta lui George Simion, președintele AUR, la care sunt așteptați circa 10.000 de români, nu mai este mult timp, și pregătirile sunt în toi. Meniul va fi unul traditional, cu sărmulețe și mămăliguță în prim-plan și bineînțeles brânza de oaie, pe care s-a oferit să o dea cadou de nuntă nimeni altul decât latifundiarul din Pipera, Gigi Becali.

Va fi brânză tare, adică veche, și nu de la Becali, pentru că nu are atâtea oi ca să producă așa o cantitate mare, ci luată de la un cioban de la Sibiu, pe care Becali îl știe bine și garantează pentru el. Un efort financiar de vreo 10.000 euro, care nu înseamnă, însă, mare lucru pentru Becali.

”Nu am eu atâta brânză, eu fac doar pentru mine. Este un cioban de la Sibiu care are vreo 5.000 de oi și i-am zis să ducă la nuntă. Nu știu cât, poate o tonă îi ajunge, să vedem câți oameni sunt. Dar câtă brânză are nevoie, o dau eu, cadou de nuntă.

Am mâncat și eu de la ciobanul ăla. El vinde la București, eu mă întâlnesc cu el la Biserică, în fiecare zi. E din familie de ciobani, au acolo… Mi-a adus și mie o dată o putină de brânză și mi-a plăcut. I-am și zis că atunci când am nevoie iau de la el”, a declarat pentru Fanatik Gigi Becali.

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu, mai mică cu 11 ani decât el, va fi organizată în stil câmpenesc pe data de 27 august în localitatea Măciuca din județul Vâlcea, unde sunt așteptați circa 10.000 de români îmbrăcați în costume populare.

George Simion este un apărător al drepturilor oierilor de la noi, remarcându-se prin opoziția față de o inţiativă legislativă a parlamentarilor UDMR privind restricţionarea transhumanţei. Un gest care n-a trecut neobservat, după câte se vede.

 

2 COMENTARII

  1. Atâta reclama pentru un netrebnic?
    De ce nu îl pupați şi în fund pe acest popândău al politici românești ? Chiar va sta bine cu un pic de mizerie pe la colțul gurii.
    Ce lucru exemplar a făcut acest individ pentru poporul român ?

  2. „Tocmai am plătit la stat 14.000 de lei impozit!”, a povestit tânăra, care are o afacere în stațiunea prahoveană Breaza. „Pentru ce am dat banii aceștia? Pentru o felie de pâine prăjită pe care a primit-o copilul meu? Am chemat doctorul. A ridicat din umeri. L-am întrebat dacă i s-ar părea normal, dacă ar ajunge cu copilul lui în situația în care este copilul meu, să fie tratat așa. A spus că nu!”.
    Citeşte întreaga ştire: Mamă internată cu fetița la Spitalul Județean Constanța: „Micul dejun, o felie de pâine prăjită. Fața de pernă, un fel de mușama. Stativul de perfuzie, legat cu mănușa chirurgicală”
    https://www.libertatea.ro/stiri/o-mama-din-breaza-prahova-reclama-conditiile-de-la-spitalul-judetean-constanta-4243100

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...