Douăzeci de persoane sunt încă dispărute în urma puternicei explozii de la Erevan

Douăzeci de persoane sunt încă date dispărute după explozia puternică şi incendiul care a urmat, produse duminică într-o zonă comercială din Erevan, potrivit unor surse locale citate de EFE.

Potrivit celor mai recente date ale Ministerului armean al Sănătăţii, citate de ziarul Lragir, evenimentul a provocat, de asemenea, cel puţin doi morţi şi 60 de răniţi.

 


Operaţiunile de salvare sunt îngreunate de imposibilitatea de a folosi echipamente grele la locul incidentului, în condiţiile în care în cursul după-amiezii au fost găsite persoane sub dărâmăturile provocate de explozie, au declarat surse din cadrul primăriei Erevan.

 

De asemenea, echipele de salvare nu pot ajunge la epicentrul exploziei din cauza unui incendiu care nu a fost încă pus sub control, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Levon Sardarian.

 

Potrivit informaţiilor preliminare, incidentul a avut loc într-un magazin de artificii din piaţa Surmalu, specializat în vânzarea angro a acestor produse şi situat la mică distanţă de centrul Erevanului.

 

Potrivit News.am, localul a fost amendat recent pentru că a încălcat normele de siguranţă împotriva incendiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...