DPD România lansează un serviciu care indică ora de livrare a coletelor

Compania de curierat DPD România a anunţat joi că lansează Serviciul Predict, care indică ora de livrare a coletelor.

Până acum, peste 250.000 de destinatari din Bucureşti au beneficiat deja de acest serviciu, iar până la finalul anului serviciul va fi disponibil în toată ţara.

Curierul dă ora exactă. Au trecut vremurile în care trebuia să stăm toată ziua acasă, în aşteptarea curierului. De acum, putem şti ora precisă de livrare, datorită unui serviciu special, oferit de către compania de curierat DPD România tuturor clienţilor săi. Serviciul Predict indică intervalul orar de 60 de minute în care coletul urmează să fie livrat.

Până acum au beneficiat de Predict peste 250.000 de destinatari din Bucureşti, iar până la finalul anului serviciul va fi disponibil în toată ţara”, a informat compania, potrivit news.ro.

În prima lună de la implementare, peste 90% dintre livrări s-au încadrat în intervalul orar anunţat, spun reprezentanţii companiei de curierat.

Nevoia de predictibilitate a orei de livrare a devenit tot mai mare, iar creşterea exponenţială a livrărilor din anul pandemiei a înmulţit solicitările în acest sens.

Am înţeles această nevoie şi suntem bucuroşi că am putut veni în întâmpinarea ei, prin implementarea serviciului Predict, un serviciu gratuit, unic în ţara noastră, care revoluţionează livrările de colete în România”, a declarat Elena Andrei, business development & marketing manager DPD România.

Deocamdată, serviciul Predict este disponibil doar pentru livrările în Bucureşti. În scurt timp, serviciul va fi disponibil şi clienţilor din judeţul Ilfov, iar până la finalul anului, în toată ţara.

Compania de curierat DPD România face parte din DPDgroup, lider european în livrări rutiere, şi este activă pe piaţa locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier. DPD România are peste 2.000 de angajaţi şi peste 15 milioane de colete livrate anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...