Dr. Anca Adrițioiu: De vreo săptămână a început să crescă numărul cazurilor de Covid. Nu este exclus un nou val!

În județul Bistrița-Năsăud, în ultimele zile se observă o creștere a numărului cazurilor noi de Covid-19, din fericire forme ușoare, izolate la domiciliu, precizează dr. Anca Adrițoiu, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud.

”Nu este exclus un nou val, tot ce sper este să nu fie la fel de înalt ca și celelalte. De vreo săptămână au început să crească cazurile, aseară, am avut chiar 14 noi cazuri noi, deci ușor, ușor, s-ar putea să crească. Sperăm să nu fie foarte agresiv virusul și să trecem mai ușor peste el. Au început iarăși să se interneze în spital, duipă câteva zile în care nu am avut cazuri internate, dar nu sunt cazuri grave, deci tot ce este sunt cazuri ușoare care sunt izolate la domiciliu (…), explică dr. Andrițoiu, citată de Timponline.ro.

Anchetele epidemiologice evidențiază că persoanele infectate s-au contaminat fie de la un alt membru de familie, fie sunt revenite din concedii petrecute în Europa, unde se înregistrează o revenire în forță a răspândirii Covid-19, fie sunt persoane identificate în urma testării necesare pentru a putea pleca în concediu în țări care impun testarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole