Raed Arafat recomandă: Masca și testarea pentru protejarea familiei. Fiecare decide!

Dr. Raed Arafat recomandă, subliniind că nu este o obligație,  purtarea măștii în interior dacă avem invitați din afara familiei în perioada sărbătorilor Crăciunului.

”Dacă invităm oameni din afara casei, mai ales care au călătorit, care au fost afară, dar și din interior, dacă vrem să ne protejăm în plus, putem să decidem asta între noi. Nu este nicio obligativitate”, spune dr. Arafat. 

Pentru cei care își vizitează bunicii,  ar fi bine ca înainte să se testeze pentru că ”nu este un lucru rău”.

”Dacă ne testăm cu o zi înainte, să știm că nu avem o problemă. Dar vreau să se înțeleagă, nu e nicio obligativitate în asta. Acestea sunt decizii pe care le poate lua fiecare, pentru a se proteja și pentru a-și proteja familia. Fiecare decide cum crede că este mai bine. Dacă vrem să stăm la masa de Crăciun, asta nu se ia cu mască. Deci asta înseamnă că putem să ne protejăm mai mult dacă știm că nu suntem pozitivi”, a spus Arafat.

Despre măsuri de autoprotecție a vorbit și celebrul dr. Anthony Fauci, referindu-se la certificatul verde care ar putea fi cerut de gazde invitaților la petrecerea de Crăciun.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...