Dragnea îl ridiculizează pe Ciolacu: „Cel mai mărunt și mai ridicol personaj. A prăbușit cel mai mare partid al țării”

Negocierile dintre liberali și social – democrați sunt prilej de ironii politice pentru Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD.

La ordine noi, declarații noi! Marcel Ciolacu este, de departe, cel mai mărunt și mai ridicol personaj al acestor vremuri. A prăbușit cel mai mare partid al țării și a arătat tuturor românilor care au votat PSD că nu dă doi bani pe votul lor (transformându-l într-un vot pentru protecția și viitorul lui Iohannis, pe față). Până și un pion politic de 7% cum e Cîțu l-a umilit ieri pe Ciolacu și PSD-ul lui cel nou, ieșind și spunând, victorios, că PNL a câștigat negocierile și va da primul premier”, a transmis Dragnea, pe Facebook.

Fostul lider social – democrat susține că, dacă Ciolacu, Dâncu, Grindeanu „și restul” ar avea coloană vertebrală, ar dispărea din viața politică a României.

Dar pentru că nu au, vom asista în continuare la un circ politic grotesc și, foarte curând, la un nou fiasco guvernamental care va îngropa țara. Pentru că realitatea este următoarea: România nu poate fi salvată și redresată de astfel de nevertebrate politice”, a daugă Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...