Drăgușin, aproape să semneze cu un nume mare din Premier League

Publicat: 02 ian. 2024, 20:00, de Cristian Matache, în SPORT , ? cititori
Drăgușin, aproape să semneze cu un nume mare din Premier League

Tottenham este în discuții avansate pentru a semna cu fundașul central de la Genoa, Radu Drăgușin, au declarat surse pentru ESPN.

Radu Drăgușin, tânărul jucător român de 21 de ani este dornic să se mute în nordul Londrei și se spune că negocierile pentru o taxă de transfer evoluează bine.

O sursă din Italia a sugerat că s-ar putea ajunge la un acord în jurul valorii de 20-25 de milioane de lire sterline, dar acesta rămâne supus modificării pe măsură ce conversațiile continuă.

Spurs caută să semneze cel puțin un fundaș central luna aceasta, având în vedere că jucătorul a suferit o accidentare.

Drăgușin este un internațional român cu 18 apariții în Serie A pentru Genoa în acest sezon, marcând în ultimul meci din 2023 împotriva Inter Milano pe 29 decembrie.

Spurs au rămas în contact cu liderii Premier League și se află în prezent pe locul cinci, la șase puncte de Liverpool pe primul loc, în ciuda absențelor lui Romero și Van de Ven, care au format un parteneriat promițător de fundași centrali la începutul campaniei.

Internaționalul olandez Van de Ven este așteptat să se întoarcă în aproximativ două săptămâni, dar, între timp, Postecoglou, antrenorul lui Spurs, a ales să se bazeze pe fundașii laterali Emerson Royal și Ben Davies într-un rol central.

Dier a început un singur meci în toate competițiile din acest sezon – o înfrângere cu 2-1 la Wolves pe 11 noiembrie – și a fost înlocuitor târziu în victoria de duminică cu 3-1 asupra lui Bournemouth.

Surse au declarat pentru ESPN că lui Dier i s-a spus că poate găsi un nou club luna aceasta, iar contractul său actual cu Tottenham va expira în această vară.

West Ham se numără printre cluburile care monitorizează situația, în timp ce fostul club al tânărului de 29 de ani, Sporting Lisabona , a fost creditat cu un interes.