Dramă în fotbalul românesc. Un jucător de 19 ani a murit într-un accident de mașină

Publicat: 17 ian. 2022, 20:45, de Puterea.ro, în SPORT , ? cititori
Dramă în fotbalul românesc. Un jucător de 19 ani a murit într-un accident de mașină

Fotbalul românesc trece prin momente grele. Fotbalistul clubului Ripensia Timișoara, Marijan Maric, a decedat. Jucătorul cu origini sârbe era împrumutat de clubul din Liga a 2-a la CSC Dumbrăvița, formație din Liga a 3-a.

Marijan Marici a murit, luni, în urma unui accident de circulaţie petrecut în Serbia. Acesta a plecat din oraşul Vladimirovac şi se îndrepta spre România, pentru a lua parte la reunirea lotului celor de la Dumbrăviţa. Se pare că maşina condusă de un prieten al său, fotbalist și el, s-a ciocnit de capul unui pod şi a căzut într-un canal. Marici şi şoferul au murit pe loc. 

„Nu ne găsim cuvintele…Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe!

Odihnește-te în pace, drag prieten!”
, a fost mesajul postat pe Facebook de cei de la Ripensia Timișoara.

În aceeași zi, clubul bănățean a anunțat și decesul lui Ionel Bărbosu.

O pierdere enormă pentru fotbalul timișorean!

Ionel Bărbosu a plecat dintre noi, mult prea devreme! A făcut parte din generația polistă care a eliminat Atletico Madrid. A evoluat și la alte echipe locale, strălucind în tricoul celor de la CFR Timișoara. A fost extrem de apreciat de suporterii timișoreni…

Condoleanțe familiei îndoliate! Odihnește-te în pace, ”Barbă”!„”, au anunțat reprezentanțiii clubului Ripensia Timișoara.