Dramă în Teleorman: o fată de 21 de ani – găsită moartă pe un câmp

Corpul unei tinere de 21 de ani a fost găsit luni pe un câmp din județul Teleorman. Pentru că trupul neînsuflețit prezenta urme de violență, a fost deschis un dosar penal. Surse neoficiale spun că vinovat ar fi iubitul fetei, care, după ce ar fi omorât-o, s-ar fi sinucis, intrând cu mașina într-un copac.

Un bărbat a văzut, luni dimineață, trupul unei tinere pe un câmp dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru, anunțând imediat Poliția.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman.

În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Cercetarea în acest caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Surse neoficiale susțin că povestea este și mai tragică: fata ar fi fost ucisă de iubitul ei, care, după ce ar fi abandonat trupul neînsuflețit, s-ar fi sinucis, intrând intenționat cu mașina într-un copac de pe marginea unei șosele.

Ancheta Poliției va desluși ”ițele” acestei tragedii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...