Dramă în Teleorman: o fată de 21 de ani – găsită moartă pe un câmp

Corpul unei tinere de 21 de ani a fost găsit luni pe un câmp din județul Teleorman. Pentru că trupul neînsuflețit prezenta urme de violență, a fost deschis un dosar penal. Surse neoficiale spun că vinovat ar fi iubitul fetei, care, după ce ar fi omorât-o, s-ar fi sinucis, intrând cu mașina într-un copac.

Un bărbat a văzut, luni dimineață, trupul unei tinere pe un câmp dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru, anunțând imediat Poliția.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman.

În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Cercetarea în acest caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Surse neoficiale susțin că povestea este și mai tragică: fata ar fi fost ucisă de iubitul ei, care, după ce ar fi abandonat trupul neînsuflețit, s-ar fi sinucis, intrând intenționat cu mașina într-un copac de pe marginea unei șosele.

Ancheta Poliției va desluși ”ițele” acestei tragedii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...